Innover | Innover
/Innover
Innover2018-07-09T14:48:37+03:00

Nykyaikaiset asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluiden ei tarvitse olla hankalasti ostettavia –
ei edes konsultointipalveluiden.

Asiat voi tehdä eri tavalla

Perustimme Innovator Network Oy:n, koska halusimme tehdä yrittäjien elämästä helpompaa. Tavoitteenamme on tehdä monimutkaiselta tuntuvista asiantuntijapalveluista fyysisten tuotteiden kaltaisia.

Haluamme mahdollistaa palveluiden helpon vertailun ja arvioinnin ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mielestämme palveluiden ostamisen ei tulisi erota esimerkiksi uuden auton ostamisesta – Myös palvelu pitäisi pystyä ”koeajamaan” ja tarvittaessa palauttamaan myyjälle mikäli se ei vastaa lupauksia.

Yhteensä yli 12 vuoden CE-merkintäkokemuksella

Jarkko Tolvanen
Jarkko TolvanenDiplomi-insinööri
+358505219152
Juhani Tolvanen
Juhani TolvanenDiplomi-insinööri
+358505934915
Aloitimme CE projektimme maanantaina ja järjestelmämme auditoitiin ilman poikkeamia jo saman viikon torstaina. En tiennyt että CE merkintäoikeuden voisi hankkia näin nopeasti ja helposti.
Ilpo Hokkanen, Metalli Hokkanen Oy
CE-merkinnän hankinta Innoverin kanssa oli helppoa ja projekti kesti kokonaisuudessaan vain 5 arkipäivää! Tässä ajassa kehitimme, otimme käyttöön ja auditoimme laatujärjestelmämme. Suosittelemme Innoverin palveluita kaikille, jotka haluavat CE-merkintäoikeuden helposti ja nopeasti.
Eki Havukainen, Konemet Oy
Innover teki CE-merkinnän hankinnasta helppoa. Aloitimme yhteisen CE projektimme 2.10.2014 ja järjestelmämme auditoitiin 29.10.2014. En uskonut, että CE merkinnän hankkiminen tulisi olemaan näin helppoa.
Tuomas Hentunen, JTT-Konepaja Oy
Kun meille tulivat CE-merkinnät ajankohtaiseksi, käännyimme Innoverin puoleen. Täytyy todeta, että ei todellakaan ole tarvinnut katua tätä päätöstä ja homma sujui erittäin mutkattomasti.
Joakim Forsström, Sanka Oy
Olemme tyytyväisiä Innoverilta saamaamme palveluun ja suosittelen heitä muille valmistajille. Heidän kanssaan saimme liikennemerkkien CE-merkinnät helposti.
Juhani provided brilliant training and the appropriate documentation outlining individual objectives and creating a roadmap for success. We highly recommend Innover’s services in providing the right assistance to overcome potential obstacles and supporting us on applying for the CE Marking.
Vasile Mindrescu, WIC Contracting
Juhani and Jarkko made the CE marking process so easy and simple. It took less than a month to get our CE mark and we had no other process in place. Auditor’s comments “A very thoroughly and comprehensively documented”
Karl Armstrong, MezzFloors UK
Lataa referenssilista