CE-merkinnät Avaimet käteen -ohjelmassa
/Avaimet käteen -ohjelma täydellä 100 % Rahat takaisin -takuulla
Avaimet käteen -ohjelma täydellä 100 % Rahat takaisin -takuulla2018-07-09T14:31:01+03:00

Avaimet käteen -ohjelma

Avaimet Käteen -ohjelma on helpoin tapa CE-merkitä rakennustuote.

Kiinteähintainen Avaimet käteen -ohjelma kestää noin kuukauden

Avaimet käteen -ohjelma on helppo tapa CE-merkitä tuotteet.

Ohjelman aikana otamme vastuun kaikkien CE-merkintään vaadittavien asiakirjojen laadinnasta ja kehitämme laadunhallintajärjestelmänne täyttämään rakennustuoteasetuksen mukaisen CE-merkinnän vaatimukset.

Avaimet käteen -ohjelma sopii etenkin pienyrityksille, jotka haluavat CE-merkinnän valmistamilleen tuotteille mahdollisimman edullisesti, nopeasti ja riskittömästi.

100 % CE-takuu

CE-merkintöjen perusteet haltuun

Avaimet käteen -ohjelma aloitetaan kumoamalla yleisimmät CE-merkintöihin liittyvät myytit ja harhaluulot. Käymme yhdessä läpi mitä CE-merkintä oikeasti tarkoittaa ja mitä toimenpiteitä sen hankintaan sisältyy.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tavoitteiden kartoitus ja nykytilan selvitys

CE-merkinnän voi hankkia helposti tai vaikeasti. Tästä johtuen jokainen Avaimet käteen -ohjelma aloitetaan selvittämällä se, mitä CE-merkinnältä oikeasti halutaan. Päätöksillä voidaan vaikuttaa merkittävästi kustannuksiin ja projektin kestoon. Onko CE-merkintä vain pakollinen paha, joka täytyy hankkia vai tavoitellaanko CE-merkillä kilpailuetua?

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tuotetestauksen suunnittelu ja tilaaminen

Olemme oppineet yli 150:n CE-projektin aikana miten CE-merkinnän vaatima pakollinen tuotetestaus kannattaa tehdä. Laadimme tuotteillenne testaussuunnitelman, jolloin tuotetestauksesta aiheutuvat kustannukset jäävät mahdollisimman pieniksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

FPC-järjestelmän dokumentointi ja koulutus

CE-merkintää varten yritys tarvitsee harmonisoidun tuotestandardin mukaisen laadunhallintajärjestelmän, eli FPC-järjestelmän. Valmiiden asiakirjapohjien, lomakkeiden ja suunintelmien avulla laadunhallintajärjestelmän kehitys ja käyttöönotto vievät vain muutaman päivän.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Auditointiin valmentaminen

Etkö tiedä mikä on auditointi ja mitä silloin tehdään? Älä huoli – kerromme teille kaiken. Valmennuksen jälkeen tiedät jo ennen auditointia mitä ja missä järjestyksessä auditoija tulee asioita kysymään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tuotteen CE-merkitseminen

Laadimme tuotteillesi suoritustasoilmoitukset ja CE-merkinnät. Avaimet käteen -ohjelma päättyy tuotteen CE-merkitsemiseen – 100% Rahat takaisin -takuulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää